Translate

úterý 20. listopadu 2012

Pět kosmetických nezbytností, které by měla vlastnit každá žena :)

Pět kosmetických nezbytností, které by měla vlastnit každá žena/dívka. Ano, ano....každá žena by měla alespoň 5 kosmetických  produktů vlastnit. A jaké to podle mě jsou to si povíme hned v následujícím odstavci. Nicméně zahrnovat budu převážně dekorativní a pleťovou kosmetiku. 

1. nezbytnost 

Hydratační krém, nejen v létě, ale i teď je snad naprostou nutností. Pleť potřebuje něco co by ji alespoň trošičku chránilo. Vzpomeňte si na minulý rok a jak jsem se cítili, bez potřebné hydratace, především na tvářích.
Samozřejmě chápu, že ne každému vyhovuje gelová konzistence jako má například krém Balea (ten s limetami). Někdo má radši hutnější krémy, které tedy určitě nebudou tak hydratační, ale někteří je prostě mají radši. :) 

2. nezbytnost

Jelení lůj, balzám na rty - ano, stále jsme u té hydratace, zima hold šíleně vysušuje a popraskaným rtům se jen tak asi nevyhneme. Ale tak balzámů je teď šílené množství různých vůní, takže se nebojte že by jste si nevybrali. A pokud by jste nechtěli nic extra postačí vám obyčejný jelení lůj, za pouhých 10korun.

3. nezbytnost

Korektor - taková menší pojistka i pro bezchybnou pleť,  když se náhodou objeví drobná nedokonalost. A pro lepší výdrž je určitě lepší ho potom lehce přepudrovat :).

4. nezbytnost

Rudá rtěnka - například pro mě naprostá zbytečnost, ale tak třeba pro starší hold nutnost. Určitě je lepší volit více krémové rtěnky než vysušující dlouhotrvající rtěnky - hlavně teď v zimě. 

5. nezbytnost

Řasenka - dlouhé řasy, pro každou z nás velký sen, tak proč si nepohrát s řasenkou a neprodloužit nebo nezhustit své řasy? Teď už je jen na Vás vybrat si tu správnou řasenku.
Monica

1 komentář:

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)